Jury

Róbert Gyurján


Róbert Gyurján vokste opp i Ungarn og begynte å spille kontrabass da han var 17 år gammel. Etter noe tid som jazzkontrabassist, studerte han klassisk musikk i Budapest og spilte med ulike orkestre i Ungarn. Róbert flyttet til Trondheim i 2013 og siden det har han jobbet som kontrabassist i Trondheim Symfoniorkester. Róbert er en entusiastisk kammermusiker og spiller regelmessig med Trondheim Sinfonietta og Trondheim Barokk.


Maren Reck


Maren Reck ble ansatt i Malmö Symfoniorkester i 2008, og som Solo Kontrabass siden 2017. Hun har spilt i mange orkestre, blant annet DR Symfoniorkestret, Göteborgs Symfoniker, Houston Symphony, New World Symphony, Long Beach Symphony, Sony Pictures Studio Orchestra og har deltatt på turnéer rundt verden med Verbier Festival Chamber Orchestra.
Maren kommer fra Iowa og er utdannet ved University of Michigan og University of Southern California. Hun har studert hos Diana Gannett, Leigh Mesh, Larry Hurst, Albert Laszlo, Tim Pitts, Nico Abondolo og Stuart Sankey.
I seasong 21/22 skal hun spille som soloist med Malmö Symfoniorkester.


Steinar Børmer


Steinar Børmer har vært kontrabassist i Oslo-Filharmonien siden 2010. Før det var han ansatt i Bergen Filharmoniske Orkester (2003−2010) og har hatt engasjementer som solobassist i Det Norske Kammerorkester, Kringkastingsorkestret, Stavanger Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester. Han har vært med på en rekke konserter, turnéer og innspillinger med BIT20 Ensemble.
Steinar studerte hos Knut Guettler, Svein Haugen og Dan Styffe ved Norges musikkhøgskole, og hadde også kortere studieopphold hos Paul Ellison ved Rice University i Texas og Rinat Ibragimov ved Guildhall School of Music i London.


Greg KoellerGregory Koeller ble ansatt i Bergen Filharmoniske Orkester i 2011. Han ble født i Wisconsin i USA og er utdannet ved University of Wisconsin og Yale School of Music. Før Gregory flyttet til Bergen i 2006, var han frilanser i Boston i mange år. Han har spilt mange konserter med Boston Symphony Orkester og var også ansatt i Boston Pops og Boston Ballet Orkester. Gregory har spilt mye kammermusikk i både Boston og Bergen og har jobbet med flere kammerorkestre og tidligmusikk ensembler.

%d bloggere liker dette: